Αναβολή του Θεάτρου Όψεις φέτος

Με ανάρτηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό” κάνει γνωστό στο κοινό την αναβολή του φετινού Θεάτρου Όψεις λόγω των συνθηκών της πανδημίας του Covid-19. Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Αγαπητοί φίλοι

Μετά τις διευκρινίσεις των αρμόδιων διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών, κάθε ελπίδα μας για την πραγματοποίηση της 9ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου ‘Οψεις”, έστω και μερικώς, έχει χαθεί.

Τόσο εμείς όσο και όλες οι Ερασιτεχνικές Θεατρικές ομάδες, με τις οποίες ήρθαμε σε επικοινωνία, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, η ασφάλεια όλων μας – συντελεστών, κοινού, ηθοποιών κλπ – ήταν, είναι και θα παραμείνει η απόλυτη προτεραιότητά μας, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

θεατρου οψεις

Πλέον, περνάμε άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Επιθυμία όλων των ομάδων που θα έπαιρναν μέρος στο φεστιβάλ φέτος είναι να συμμετάσχουν στη Θεατρική Συνάντηση του 2021 με όμορφες θεατρικές προσπάθειες.

Παρ’ όλα αυτά και αναλόγως τις εξελιξεις το Θεατρικό μας Τμήμα προετοιμάζει κάτι για το καλοκαίρι το οποίο ισως παρουσιαστεί εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα που απαιτουνται.

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες διευκρινίσεις. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και αισιόδοξοι, εσείς και οι αγαπημένοι σας.”

etoliko.gr