Νικος Καραπανος

Με έκπληξη διαβάσαμε εχθές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωση του Πάνου Παπαδόπουλου, που αναφέρεται στην δημοτική αρχή Καραπάνου, αλλά και την απορία του σε ό,τι αφορά αποφάσεις, αναθέσεις κλπ της νέας δημοτικής αρχής και του επικεφαλής της.

Άλλη μια φορά, θα θυμίσουμε ότι σιγά μην περιμέναμε τον κύριο Λύρο να μας δικαιώσει! Ο κύριος Λύρος ανέβασε προεκλογικά τους τόνους και αποφάσισε τον τρόπο που πολιτεύθηκε, μιλώντας και κατακρίνοντας όλους και για όλα!

Βεβαίως στον δημόσιο στίβο πρέπει να προσέχεις τι λες και τι κάνεις!!!

Ας τον κρίνουν λοιπόν οι δημότες, αφού πήρε την ψήφο τους, υποσχέθηκε τα πάντα σε όλες και σε όλους, και τώρα?

Για την αποκατάσταση της αλήθειας όμως, με έκπληξη είδαμε ότι στην συγκεκριμένη απόφαση της οικονομικής επιτροπής, το θέμα που συζητήθηκε ήταν η τροποποίηση μελέτης (την οποία είχαν συντάξει υπηρεσιακοί παράγοντες στην διάρκεια της θητείας μας) και η αδυναμία εκτέλεσης αυτής (υδραυλική μελέτη) από την υπηρεσία του Δήμου. Ο συνδυασμός μας συμμετείχε με δύο δημοτικούς συμβούλους, όπου και ψήφισαν την ανάθεση της μελέτης, λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της! Ουδέποτε συζητήθηκε ο τρόπος δημοπράτησης και ανάθεσης του έργου, και δεν θα μπορούσε, αφού πρώτα εγκρίνεται η μελέτη (όταν δεν υπάρχει ολοκληρωμένη σήμερα).

Μιλάμε λοιπόν για διαστρέβλωση της απόφασης?

Ενημερώσαμε εχθές λοιπόν, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και την υπάλληλο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ανάκληση της απόφασης. Σημειώνεται δε, ότι στην συγκεκριμένη σύγκληση της οικονομικής επιτροπής, για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε σταλεί εισήγηση και γι΄ αυτό το λόγο καλέστηκε αρμόδια υπάλληλος για επεξηγήσεις.

Επίσης, ένα άλλο περίεργο της συγκεκριμένης απόφασης είναι ότι στην παράγραφο 3, αναγράφεται «η εταιρεία μας……».

Ξέχασαν φαίνεται να το αλλάξουν και να το μελετήσουν και άφησαν το COPY PASTE που έλεγε και πρώην υπουργός!!!

Για ποια εταιρεία μιλάει κύριε Λύρο? Έχετε αναθέσει κιόλας την μελέτη? Πείτε να μάθει ο κόσμος που σας ψήφισε…

Μήπως γι’αυτό δεν θέλετε αντιδήμαρχο έργων κύριε Λύρο??

Κύριε Παπαδόπουλε, μάλλον τα όργανα άρχισαν, αλλά το μπουζούκι ξέμεινε από χορδές!!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας»

π. Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Νίκος Γ. Καραπάνος