Νοσοκομείο Ρίου

K.Νίκο η ομάδα μας, σας εύχεται να είστε σιδερένιος και πάντα δυνατός ώστε  να συνεχίσετε με το έργο σας να προσφέρετε στους πολίτες του Αιτωλικού τις ιατρικές σας γνώσεις!

Διαβάστε το μήνυμα του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην συνέχεια του άρθρου..

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Δυο μήνες από την εισαγωγή μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αφού διαγνώσθηκα θετικός σε πνευμονία από Covid – 19, και ένα μήνα περίπου από την έξοδό μου απ’ αυτό.

Θα ήθελα εγώ και η οικογένειά μου να ευχαριστήσουμε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ως άνω Νοσηλευτικού Ιδρύματος, ιδιαιτέρως τον Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Χαράλαμπο ΓΩΓΟ, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας και Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής θεραπείας κ. Φωτεινή ΦΛΙΝΤΖΟΥ και την Επίκουρο Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Καρολίνα ΑΚΙΝΟΣΟΓΛΟΥ που με την επιστημονική τους γνώση, τις συντονισμένες τους προσπάθειες, την επιμονή τους και την τόλμη να υπερβάλλουν εαυτών θεραπευτικά, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μου χάρισαν το δώρο της δεύτερης ευκαιρίας.

Η μάχη με τον κορονοϊό ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, στα όρια της ανθρώπινης αντοχής τόσο σε οργανικό-σωματικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συγγενείς,φίλους και φίλες, γνωστούς και αγνώστους, που εκείνες τις δύσκολες ώρες προσευχήθηκαν για μένα.

Εδώ θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σας γιατί η νόσος δεν έχει φύγει και θα πρέπει να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.Απολύτως υγιής τόσο στις εργαστηριακές όσο και στις απεικονιστικές εξετάσεις μου επέστρεψα πλέον στα καθήκοντά μου.

Σε όλους εσάς θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή: μη χάνετε χρόνο από τους αγαπημένους σας… η ζωή είναι απρόβλεπτη!”

etoliko.gr