Στο διαδίκτυο κυκλοφορήσει από τις 6 του μηνά ένα πανέμορφο λεύκωμα με αναμνήσεις και ευχές. Ένα λεύκωμα φτιαγμένο με πολύ αγάπη για την τάξη αποφοίτησης από το Γυμνάσιο Αιτωλικού την χρονιά 2019-2020.

Ας δούμε μερικές “αναμνήσεις” του λευκώματος,

“Η πρώτη σας ομαδική εργασία Σαν χθες …Θεματική εβδομάδα σχολικό έτος 2017-2018.”

“Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του”-Απλές ενέργειες, αλλά με σημαντικό αντίκτυπο αφού εκατοντάδες κιλά πλαστικού και χαρτιού χάρη σε εσάς δεν πήγαν σε λάθος τόπο. “

“Οι “Ρίζες ανοίγουν δρόμους”, Γνωριμία της υφαντικής τέχνης στο Αιτωλικό, Τα δικά σας έργα ανεκτίμητης αξίας.”

“Η Παπαχαραλάμπειος κινητή μονάδα δημοτικής Βιβλιοθήκης της Ναυπάκτου στο σχολείο μας γιατί το βιβλίο έχει μια ξεχωριστή θέση πάντα στη καρδιά μας.”

“Μαθητικός διαγωνισμός BRAVO SCHOOLS – Το πήραμε!!!”

“Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων
 Νοέμβριος 2019″

” ” Με το χαμόγελο στα χείλη” Διεθνής έκθεση Γελοιογραφίας Μουσείο Βάσως Κατράκη-Διοργάνωση: Γυμνάσιο Αιτωλικού και Ευρωπαϊκός  Σύλλογος Γελοιογράφων
Οκτώβριος 2018 “

Αγαπημένα μου παιδιά, σας αγαπώ πολύ και εύχομαι υγεία, ευτυχία και δύναμη για τον αγώνα που ακολουθεί και θα καθορίσει τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Σας χαιρετώ με τους στίχους ενός αγαπημένου μου τραγουδιού:

 “
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξανά έβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Κάτι αν  μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξανά έβαφα γαλάζια τη θάλασσα…”
(Φίλιππος Πλιάτσικας
Πυξ Λαξ)
η καθηγήτριά σας
Ιωάννα Κουτσουμπίνα”

Να αγαπάς την ευθύνη να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί εγώ φταίω”.
Νίκος Καζαντζάκης

η καθηγήτρια σας Καλλιόπη Μπότα”

Και να που φτάσαμε στο τέλος του Γυμνασίου. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στη ζωή σας και να θυμάστε ότι η ζωή θέλει ισορροπία γιατί όπως λένε και οι Τρύπες «Η ζωή είναι μεγάλη για να είναι καρναβάλι, η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή». Χρειάζεται να βάζετε  στόχους στη ζωή σας τους οποίους όμως να τους υποστηρίζετε με την απαραίτητη προσπάθεια.

ο καθηγητή σας Ζήσιμος Μπραέσσας”

Ζωηρά μου τριτάκια, να έχετε δημιουργικότητα, πρόοδο , προκοπή! Να αγωνίζεστε να γίνεστε καλύτεροι!

Με αγάπη η καθηγήτρια σας

Αλεξάνδρα Φωτίκα “

Αγαπημένα μου , πολλές πολλές ευχές για μια ζωή δίχως σύννεφα.   Φροντίστε  στην πορεία της ζωής σας να μείνετε άνθρωποι.  Να αγαπάτε και να σέβεστε, να εκτιμάτε το μόχθο, να συμπαραστέκεστε, να είστε δίκαιοι να είστε ευγενικοί να χαρίζετε χαμόγελα. Nα ζητάτε συγνώμη, να δίνετε δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας και σε κάθε άνθρωπο που ζει δίπλα σας.
 Θα καμαρώνω για όσα καταφέρνετε.
Η Διευθύντρια του Γυμνασίου
Ανδριανή Χαλαζιά “

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις αναμνήσεις και είχες του λευκώματος.

etoliko.gr