Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός του “Μικρού Πρίγκηπα”, Γεράσιμος Ντάβαρης, μετά “ευτράπελα’ που καταγγείλει ότι συνέβησαν στην παράσταση του, την προηγουμένη Τετάρτη στο θεατράκι στο λιμάνι Μεσολογγίου, απειλεί με “μηνύση κατά πάντων υπεύθυνων”.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που εξηγεί λεπτομερώς τι συνέβη εκείνη την μέρα από πρωί που έφτασαν στο Μεσολόγγι μέχρι το τέλος της παράστασης.

“Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΊΓΚΗΠΑΣ έπαιξε στο σκοτάδι την μισή παράσταση εχτές το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Μεσολογγίου! Ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, και παραγωγός της παράστασης οφείλω να καταμαρτυρήσω τις επικίνδυνες συνθήκες για την σωματική ακεραιότητα και την υγεία ηθοποιών και συντελεστών που επικρατούν στο συγκεκριμένο χώρο. Από το πρωί που φτάσαμε αντιμετωπίσαμε τον παραλογισμό των “υπευθύνων” , ένας κύριος γεμάτος θυμό που ισχυρίζονταν ότι είναι ο λογιστής του Λιμενικού Ταμείου του δήμου, ο οποίος μας παρέδωσε ένα θέατρο εγκαταλειμμένο χωρίς φωτισμό χώρις καρέκλες και τραπέζια για τους ηθοποιούς και το κυριότερο και πιο εξωφρενικό με κλειστές τουαλέτες, οι όποιες θα άνοιγαν χαριστικά για εμάς, πλην των θεατών, λόγω κορονοϊού!!! Αργότερα διαπιστώσαμε ότι οι τουαλέτες δεν άνοιγαν γιατί ήτανε σε κατάσταση που μόνο από τον κορονοϊό δεν κινδυνευαμε… καθαρίστριες πουθενά! Μετά από απειλές για καταγγελίες και προτροπές του κυρίου που ισχυρίζονταν ότι είναι λογιστής του Ταμείου, να κάνουμε παράπονα στον δήμο, βάζοντας σε “αναστολή ” της φυσικές μας ανάγκες, ο εν λόγω κύριος μεταμορφώθηκε από Λογιστής σε Καθαρίστρια και με το λάστιχο που κάποιος πότιζε το ξεραμένο εδώ και καιρό γκαζόν,έξω από το θέατρο, που μας έγινε επανειλημμένα σύσταση να μην το πατήσουμε,καθάρισε τις τουαλέτες με την ευγενική συμπαράσταση κυρίας αγνώστων στοιχείων και ιδιότητας. Η κλιμάκωση όμως της θριλερικής έντασης κορυφώθηκε το βράδυ, στην μέση της παράστασης, όταν κάηκαν οι ασφάλειες του κεντρικού πίνακα και το θέατρο έμεινε στο σκοτάδι ,βάζοντας σε κίνδυνο θεατές και ηθοποιούς. Ηλεκτρολόγος υπηρεσίας άφαντος, αλλά ο κύριος που ισχυρίζεται ότι είναι λογιστής βρίσκεται στην κερκίδα με το παιδί του και παρακολουθεί απαθής το δρώμενο. Για καλή μας τύχη βρέθηκε μέσα από το κοινό ένας κύριος που γνώριζε και μπορέσαμε να ανάψουμε δύο φώτα, που αρκούσαν μόνο για να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον πάνω στην σκηνή, και με την συμφωνία των θεατών ολοκληρώθηκε η παράσταση και η λυτρωτική ανάληψη του μικρού πρίγκιπα, από το θέατρο του λιμανιού, προς τους ουρανούς.
Όλα αυτά βιώσαμε σαν επαγγελματίες για πρώτη φορά στην τριαντάχρονη πορεία μας , προπληρώνοντας για την χρήση του θεάτρου 248 ευρώ ,για το οποίο δεν μας παρέδωσαν παραστατικό, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας !!!
Θλίψη!!!
Όμως και χαρά γιατί συναντήσαμε ένα ζεστό κοινό σε μια ιστορική πόλη.
Στο ζύγι όμως η χαρά βουλιάζει από το βάρος της θλίψης για την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων!
Εν κατακλείδι, η παραγωγή του Μικρού Πρίγκιπα προτίθεται να καταθέσει μύνηση κατά πάντως υπευθύνου, για τις συνθήκες του θεάτρου και θα ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλλε. Όσοι από τους θεατές της παράστασης ενδιαφέρονται να συνδράμουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας αγκάλιασαν χτες το βράδυ!”

etoliko.gr