Με μια δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο σύλλογος “Ανατολικόν” πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους του ότι η αγαπημένη εκδήλωση που διοργανωνόταν εδώ και τρία χρονιά στην παράλια Άγαλμα του Αιτωλικού, φέτος, λόγο των επιπτώσεων του Covid19 δεν θα πραγματοποηηθεί. Το Lagoon Festival θα είναι πάλι κοντά μας το 2021.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του συλλόγου:

“Παρά τις προσπαθειές μας και όλη την καλή διάθεση, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το #LagoonFestival 2020 δε θα πραγματοποιηθεί.

Δυστυχώς μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια, με πρόγραμμα κάθε χρονιά πιο πλούσιο, φέτος, παρά τις προσπάθειές μας δε θα πραγματοποιηθεί, μιας και η καθημερινότητά μας είναι στη βάση των νέων συνθηκών, που δυσχεραίνει τις συγκεντρώσεις. Σεβόμενοι τις ανησυχίες των μελών μας, των θεσμών που μας στηρίζουν και των χορηγών μας, αλλά βλέποντας και την πιθανότητα του Covid – 19 (καταραμένε!!!!) να είναι ακόμα στον ορίζοντα, ευτυχώς σχετικά απόμακρη, η απόφασή μας ήταν ομόφωνη.

Με μεγάλη μας λύπη, λοιπόν, δε θα δούμε μια μεγάλη συναυλία στην πόλη μας, αλλά θα σχεδιάσουμε επιμέρους εκδηλώσεις. Θα μείνουμε με μερικές όμορφες αναμνήσεις από τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα, της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Μιλτιάδη Πασχαλίδη αλλά και την ιππασία, τα τουρνουά #beachsoccer, τον παιδότοπο… Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου, που η παραλία του Αγάλματος στο #Αιτωλικό, γέμιζε κόσμο και μουσικές, με φόντο τη λιμνοθάλασσα με τα κανόε καγιάκ και τις βάρκες φωτισμένες για τη βενετσιάνικη βραδιά. Μια γωνιά γεμάτη ζωή.

Ελπίζουμε λοιπόν για την επανάληψη παρόμοιων εκδηλώσεων με σπουδαιους καλλιτεχνες στο προσεχές μέλλον.
Ραντεβού λοιπόν το 2021!”

etoliko.gr