Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός και μετά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ. Μιλτου Μπενάκη που μας ανακοίνωσε και επίσημα την διοργάνωση της μεγάλης αυτής άσκησης στην πόλη μας στις αρχές Οκτωβρίου.
Αυτή η διοργάνωση αποτελεί τιμή για την ΕΟΕΔ και για το Μεσολόγγι καθώς στα πλαίσια της άσκησης θα έρθουν πάνω από 20 διασωστικές ομάδες από όλη την Ελλάδα με 300 περίπου μέλη. Η διάρκεια της άσκησης θα είναι 4ημερη με ημερίδες και πολλά σενάρια ορεινής και αστικής Διάσωσης και υγρού στοιχείου σε πραγματικό χρόνο!!!


Στα πλαίσια της επίσκεψης του κ Μπενάκη είχαμε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Σαλμά καθώς και με τον Δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ Κώστα Λύρο που τους εκφράσαμε την επιθυμία μας να είναι δίπλα μας αρωγοί στο μεγάλο αυτό γεγονός τόσο για την Πόλη μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Επίσης ο κ Μπενάκης επισκέφτηκε το κέντρο επιχείρησης της ΕΟΕΔ και είχε γνωριμία με πολλά μέλη όπου και αντάλλαξε απόψεις. » δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ Διονύσης Τσιρόγλου.

Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π. Μεσολογγιού