Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός ιστορικού μυθιστορήματος από τον συμπατριώτη μας συγγραφέα Φώτη Σαγώνα.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Ιουλίου , στο Μουσείο Βάσως Κατράκη/Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών, στις 19.30μμ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» και οι συνεταιριστικές εκδόσεις Soul Twinkles Κοιν.Σ.Επ. σάς προσκαλούν στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του συμπατριώτη μας συγγραφέα Φώτη Σαγώνα: “Λιμνοθάλασσα Διχόνοιας” – το δεύτερο μέρος της σειράς “Λιμνοθάλασσα”. Την Κυριακή 19 Ιουλίου , στο Μουσείο Βάσως Κατράκη/Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών, στις 19.30μμ – Αιτωλικό.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η Αναγνωστοπούλου Σία, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βουλεύτρια του Σύριζα, ο Αξελός Ρήγας, ηθοποιός και Δημοτικός Σύμβουλος στην «Ανοιχτή Πόλη», η Γκασούκα Μαρία, ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο συγγραφέας του βιβλίου “Λιμνοθάλασσα Διχόνοιας” Σαγώνας Φώτης.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Κότσαρης Μιχάλης, ζωγράφος-χαράκτης και πρόεδρος του Π.Μ.Σ. “Το Αιτωλικό”. Σας περιμένουμε!

etoliko.gr