Πολλά και ευχάριστα νέα διαβάσαμε από χθες για την μοναδική γυναίκεια ομάδα ποδοσφαίρου που έχουμε στον δήμο μας. Έτσι λοιπόν από την επίσημη σελίδα της στο facebook η ΑΕΚ Μεσολογγίου μας πληροφόρησε αρχικά για την συνάντηση της ομοσπονδιακής προπονήτριας ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας κορασίδων και νεανίδων, Κατερίνα Φαλίδα, με τις πέντε διεθνείς παίκτριες της ομάδας σε γνωστή καφετερία στο λιμάνι του Μεσολογγιού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση παρακάτω:

“Μια ποδοσφαιρική συνάντηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιερά Πόλη.. Η ομοσπονδιακή προπονητρια της Εθνικής ομάδας κορασίδων & νεανίδων, Κατερίνα Φαλίδα(που κάνει διακοπές στην γειτονική Ναύπακτο) συναντήθηκε με τις 5 διεθνείς παίκτριες, Μαρκουτσα Δ., Παναγιωτοπούλου Α. Μ., Ευθυμίου Ν., Γιαννακά Β., και Βάτσικα Β. και τον προπονητή Γιάννη Γουλη και είχαν μια ποδοσφαιρική συζήτηση γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο…”

Έπειτα, ακόμα μια είδηση από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook προκάλεσε εντυπώσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό. Η ενασχόληση επιχειρηματία από την Σαντορίνη θα φέρει άλλον αέρα δυναμικής στην ομάδα του Μεσολογγιού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω:

“Έτοιμος να ασχοληθεί με τα διοικητικά της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Σαντορίνης κ. Λιγνος Λουκάς. Ήδη έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καρακωστα Ευάγγελο που έκανε το deal και σε λίγες ημέρες θα έρθουν στο Μεσολόγγι για τις τελευταίες συζητήσεις για την προσθήκη στο ΔΣ του κ. Λιγνου που θα είναι και χορηγός της ομάδας. . Έτσι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας δυναμώνει διοικητικά και αναμένεται να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστικη ομάδα στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας Σε λίγες ημέρες θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις…”

Τέλος, θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα η Μαρία Παναγιωτοκοπούλου μετά την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω:

“Η νεαρή Καλαματιανη παίκτρια Μαρία Παναγιωτακοπουλου θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν. Η υλοποίηση του σχεδιασμού με την διατήρηση του βασικού κορμού συνεχίζεται με την κατεύθυνση που έχει δώσει ο προπονητής Γιάννης Γουλης με την ΑΕΚ Μεσολογγίου να κρατάει στο έμψυχο δυναμικό της, ποδοσφαιριστριες οι οποίες προσέφεραν την περσινή σεζόν.”

etoliko.gr