Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για την γυναίκεια ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου μας. Η Αναστασία ( Σία) Φιλανδριανού θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και φέτος στην προσπάθεια της ομάδας να είναι ανταγωνιστική στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Διαβάστε την ανάρτηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου στο facebook:

” Πολύ σημαντική κίνηση για την ΑΕΚ Μεσολογγίου η οποία κράτησε στο δυναμικό της την επιθετική παίκτρια Αναστασία ( Σία) Φιλανδριανού. Η έμπειρη παίκτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και θα την ενισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό της, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παίκτριες από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το υπάρχον ρόστερ.

Η παραμονή της Αναστασίας Φιλανδριανού ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της ΑΕΚ Μεσολογγίου για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο, καθώς η έμπειρη επιθετικός ήταν μια από τις βασικές επιλογές στο πρωτάθλημα που τελείωσε και η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία στην Α ‘Εθνική και τερμάτισε στην τιμητική 5η θέση . Για την παραμονή της παίκτριας στην ομάδα θετική ήταν και η εισήγηση του προπονητή Γιάννη Γουλη. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της Φιλανδριανου.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ή έμπειρη Καλαματιανή ποδοσφαιρίστρια δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μείνω και φέτος στο Μεσολόγγι. Ανανέωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν.

Είναι μία νέα πρόκληση για μένα να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση». “

etoliko.gr