Με την παρακάτω ανάρτηση ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Ηλία, Αιτωλικού, προσκαλεί τους συχωριανούς του που έχουν πάρει τα εκλογικά τους δικαιώματα από το χωριό και τα έχουν μεταφέρει στις πόλεις που ζούνε να τα επιστρέψουν πίσω ώστε η κοινότητα του Αγίου Ηλία να απόκτηση πενταμελές τοπικό συμβούλιο από ότι μονομελές που έχει τώρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι πάνω από τριακόσια άτομα στο χωρίο, ενώ τώρα είναι διακόσια εβδομήντα έξι.
Διαβάστε αμέσως μετά την δήλωση του:
” Σίγουρα με πέντε φωνές, θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλύτερα! Επειδή όλοι ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε το χωριό μας, σας προσκαλώ όλους να επιστρέψετε τα εκλογικά σας δικαιώματα μέχρι τέλος του χρόνου, προκειμένου να προλάβουμε και την απογραφή του 2021.
Τώρα είμαστε 276 εγγεγραμμένοι και πρέπει να περάσουμε τους 301.
Είναι 5λεπτά υπόθεση σε ένα ΚΕΠ.
Αν τα μεταφέρουν όλοι οι ετεροδημότες μας ελπίζω ότι θα πετύχουμε,κάνοντας ο καθένας μας την προσπάθεια του για το καλύτερο!
Στη διάθεση σας!
Μιχαήλ Μπάλας “

