Διακοπή Νερού

Όπως μαρτυρεί και ο τίτλος: το νερό…. νεράκι έχουν πει οι συμπολίτες μας στο Δυτικό τμήμα του Αιτωλικού. Όπως λοιπόν μας κατήγγειλαν, στο mail της ομάδας μας, κάτοικοι που μένουν στην περιοχή, εδώ και μια εβδομάδα γίνεται διακοπή νερού συστηματικά από το πρωί έως αργά το απόγευμα χωρίς ενημέρωση.

Όπως οι κάτοικοι μας τονίζουν, η πρόεδρος Αιτωλικού κ. Κωνσταντίνα Μαντζή, πληροφορήθηκε από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα και ενημέρωσε μετά από δέκα μέρες πως η βλάβη εντοπίστηκε και είναι σε στάδιο αποκατάστασης άλλα…… η ιστορία έδειξε πως και σήμερα πάλι δεν έχουν νερό στις βρύσες τους.

Όπως μας λένε, μέσα από την “καταγγελία” οι συμπολίτες μας, δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους για το οπουδήποτε αφού δεν υπάρχει νερό. Οικιακές εργασίες όπως πλύσιμο πιάτων, πλύσιμο ρούχων, μπάνιο των παιδιών αλλά και των ίδιων δεν μπορούν να γίνουν αφού δεν στάζει ούτε σταγόνα στην βρύση.

Παρακαλούμε τους αρμόδιους για τα δέοντα καθώς είναι μεγάλο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα νοικοκυριά της περιοχής.

etoliko.gr