Με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων. Φέτος δυστυχώς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αρκετές από τις δράσεις μας αναβλήθηκαν. Μένοντας πιστοί στην συλλογική και εθελοντική μας διάθεση, ανοίγουμε και πάλι ένα “παράθυρο” πολιτισμού στην πόλη μας! Ήδη δύο εκδηλώσεις μας – η εκδρομή και η παρουσίαση ενός βιβλίου έχουν πραγματοποιηθεί…
Ακολουθεί το πρόγραμμά μας για τον μήνα Αύγουστο!

10 Αυγούστου – Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων με την κωμωδία “Τρελλό Συναπάντημα”. Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.00 μ.μ.

12 Αυγούστου – Θεατρική παράσταση: “Τρελλό Συναπάντημα”.Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.00 μ.μ.

13 Αυγούστου – Η Χορωδία μας τραγουδά στους δρόμους και τα στενά της πόλης μας, ώρα 9.00 μ.μ.

16/17 Αυγούστου – Εικαστική έκθεση. Ζωγραφική/Χαρακτική/Κεραμική από το Εικαστικό μας Τμήμα, ώρα 8.30 μ.μ. Στην αυλή του Συλλόγου μας.

19 Αυγούστου – Θεατρική παράσταση: “Τρελλό Συναπάντημα”.Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.00 μ.μ.

21/22 Αυγούστου – Έκθεση φωτογραφίας: “Μια Λίμνη Θάλασσα… μια Λιμνοθάλασσα”. Από το φωτογραφικό μας Τμήμα και την φωτογραφική ομάδα “ART 8” Αγρινίου. Στην αυλή του Συλλόγου μας, ώρα 8.30 μ.μ.

Κάποιες ακόμη εκδηλώσεις δεν έχουν οριστικοποιηθεί – θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Επίσης τέλος Αυγούστου, η Θεατρική μας Ομάδα, θα παρουσιάσει την δουλειά της στο Πανελλήνιο Θεατρικό Φεστιβάλ Διστόμου και στο Θεατρικό Φεστιβάλ Μονοπράκτων, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ενώ τον Οκτώβριο προσκληθήκαμε και θα συμμετέχουμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονολόγων στην Ρόδο.

Ευχόμαστε σε όλους καλό, ασφαλές και δημιουργικό καλοκαίρι!

* όλες οι εκδηλώσεις μας θα διεξαχθούν σε ασφαλές περιβάλλον, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, λόγω του Covid 19 *

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”