” Δήμαρχε Κώστας Λύρος. Πληρώναμε από την τσέπη μας μέχρι το Μάιο λάμπες, δημοτικό φωτισμό-στολισμό Χριστουγέννων καμιά 500€.
Ενημερώνουμε τρία άτομα για έναν καμένο λαμπτήρα και οι κατάληξη είναι να μην φτάσει ποτέ. Σας ψάχνουμε στο τηλέφωνο… Τα σπίτια της παραλίας Αγίου Ηλία έχουν μια εβδομάδα με συνεχείς διακοπές ύδρευσης και συγκεκριμένες ώρες. Μιλάμε για τα αυτονόητα… Είστε πιο ανοργάνωτοι και από τους προηγούμενους. Πού ήσασταν στη γιορτή του προφήτη Ηλία; Τι ενέργειες κάνατε για την εύρυθμη μετάβαση των προσκυνητών στο εξωκλήσι; Ποιά η μέριμνα σας για την καθαριότητα του χωριού και όχι μόνο; Λιαν επιεικώς… Η συμπεριφορά σας δείχνει ότι είμαστε το ποσοστό που σας περίσσεψε από την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου 2019. Δηλώστε αδυναμία να πάμε σε άλλο δήμο. “

Με την παραπάνω ανάρτηση, στην επίσημη σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Ηλία, Μιχάλης Μπάλας, απευθύνεται στον δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο, για την κατάσταση που επικρατεί στο χωρίο του και την συμπεριφορά του δημάρχου.

etoliko.gr