Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και μαθήτριες του Γ/σίου Ευηνοχωρίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία V² Development, για τη γενναιόδωρη χρηματική χορηγία της στο σχολείο μας, ύψους 2000,00 Ευρώ, για την πραγματοποίηση ποικίλων εκπαιδευτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η προσφορά της εταιρείας V² Development είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστούμε την επικρατούσα οικονομική δυσχέρεια.

Μεταξύ των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνταν, με τη συνδρομή του ανωτέρω ποσού, ήταν και η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου στη Γερμανία, το Μάρτιο του 2020. Η εκδρομή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας του Covid 19 και μετατέθηκε η πραγματοποίησή της σε χρόνο που θα επιτρέψουν οι συνθήκες, σε ευρωπαϊκό, πλέον, επίπεδο.

Ευελπιστούμε η προσφορά της εταιρείας V² Development να συνεχιστεί και να βρει μιμητές, γιατί περιφερειακά σχολεία, σε αγροτοκτηνοτροφικές περιοχές, όπως το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου, έχουν μεγάλη ανάγκη χρηματικής ενίσχυσης, ώστε να αναβαθμιστούν τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στο να υλοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, την ενημέρωση για εξαρτησιογόνες ουσίες και όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την νεολαία μας. 

Ο Δ/ΝΤΗΣ

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ