Ένα συναρπαστικό, ανταγωνιστικό και γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, περιμένει το φίλαθλο κόσμο της Αιτωλοακαρνανιας τη νέα περίοδο. Μετά την περυσινή επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας στο προσκήνιο του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου , η νέα σεζόν αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, φιλοδοξίες και μοναδικές στιγμές.

Σ’ αυτή την πορεία της ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου προς την καταξίωση στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο , ο καλύτερος της «συμπαίκτης» είναι χωρίς αμφιβολία, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας. Το ενωσιακο γήπεδο “Θεόδωρος Πασσιοπουλος” έχει ήδη καθιερωθεί ως μια από τις πιο «θερμές» έδρες του πρωταθλήματος, με τη στήριξη, τον παλμό και τη συμπαράσταση των φιλάθλων να αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2020 – 2021 , που δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να είναι παρόντες σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας και ταυτόχρονα, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα με τίτλους, ιστορία και παράδοση στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για κάθε φίλαθλο, μια κάρτα διαρκείας σημαίνει στήριξη προς την ομάδα και παράλληλα, συμμετοχή στη γιορτή του γυναικείου ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανιας , τα απογεύματα της Κυριακής.
Η Ολυμπιονικης ΣΟΦΙΑ ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, ρεκορμαν συμμετοχων στην εθνικη ομαδα μπασκετ με 210 συμμετοχες, μέλος στην θρυλικη ομαδα του Σπορτιγκ και κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ, προμηθευτηκε ήδη την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας.. Εσύ;;;

Εκ της Διοίκησης