Επί τόπου σήμερα στο έργο ο Δήμαρχος μαζί με τους εμπλεκόμενους παράγοντες.

Την ανάγκη να ολοκληρωθεί το συντομότερο η παρέμβαση επί της οδού Κύπρου εξέφρασε σε επιτόπια συνάντηση σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Εκεί βρέθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στους οποίους ζητήθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδοθούν κάποια κομμάτια έστω και τμηματικά ώστε να απαλλαγούν οι κάτοικοι από την ταλαιπωρία που τους προκαλούν τα ανοιχτά εργοτάξια.

Η καθυστέρηση αποδίδεται στην ανάγκη υπογείωσης των δικτύων της ΔΕΗ που δεν είχε προβλεφθεί αρχικά οπότε και τα χρονοδιαγράμματα ανατράπηκαν. Με ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής αυτό τελικά στάθηκε δυνατό, ωστόσο το έργο ανασχεδιάστηκε.

Όπως δεσμεύτηκε ο εργολάβος στον κ. Λύρο έως τις αρχές Σεπτέμβρη θα τελειώσει το τμήμα από την αρχή του έργου έως πριν το πρώην 2ο Γυμνάσιο και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία ενώ τους επόμενους μήνες θα παραδίδεται τμηματικά και το υπόλοιπο.

«Κατανοούμε την ταλαιπωρία των συνδημοτών μας, ωστόσο το θετικό είναι ότι το έργο θα παραδοθεί ολοκληρωμένο και με τα δίκτυα της ΔΕΗ υπόγεια. Τους επόμενους μήνες η οδός Κύπρου τελειώνει και θα συντελέσει στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας» δήλωσε σχετικά ο Κώστας Λύρος.

Εκ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου