Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό το facebook η δημοτικός σύμβουλους Ι.Π. Μεσολογγίου, από τις Οινιάδες, Μέμη Γούργαρη πληροφόρησε τους συνδημότες της ότι, μετά από πρόταση της στο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, δημιουργείται νέος δρόμος για τις γνώστες παράλιες Σκρόφες στον Παλιοπόταμο Οινιαδών, ώστε να είναι προσβάσιμες για όλους.

Επίσης, εκτός από τον κ. Κώστα Λύρο που στήριξε την πρόταση της, ευχαριστεί τον συγχωριανό της κ. Νίκο Ζέρβα και τον διευθυντή κ. Φατσικώστα Αθανάσιο της εταιρίας Rigips, που εδρεύει στο Αιτωλικό, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα της.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της κ. Γούργαρη στο facebook:

« Ένας θησαυρός, μια σειρά από μικρές παραλίες με αμμώδης κολπίσκους και καταγάλανα νερά, οι γνωστές Σκρόφες στον Παλιοπόταμο θα είναι σε λίγο προσβάσιμες για όλους. Η μέχρι τώρα πρόσβαση ήταν αρκετά δύσκολη, όμως η δημιουργία του νέου δρόμου θα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον θα θέλει να γνωρίσει από κοντά αυτό το γοητευτικό τοπίο….. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω το Δημαρχο της Ι.Π Μεσολογγίου κ. Κώστα Λυρο για την στήριξη του στην πρόταση μου και επιθυμία μου από την πρώτη στιγμή, στη δημιουργία του δρόμου καθώς επίσης και το φίλο και συγχωριανό μου Νίκο Ζέρβα για την επαφή με την Rigips και συγκεκριμένα με τον διευθυντή κ.φατσικώστα Αθανάσιο και την άμεση ανταπόκριση του!!! Ένα ευχαριστω από καρδιάς σε όλους…Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε με τις ομορφιές του τόπου μας!!! »

etoliko.gr