Έρχεται 10, 12 & 19 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού το “Τρελό Συναπάντημα” βασισμένο στo κινηματογραφικό έργο του Βισέντε Βιγιανουέβα TOC TOC. Διασκευή/Σκηνοθεσία Στάθης Σκοτίδας

Έξι ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ), έχουν ραντεβού με έναν διακεκριμένο, παγκοσμίου φήμης ψυχίατρο, που υπόσχεται να τους βοηθήσει, να γίνουν καλά. Όταν, όμως, φτάσουν στο ιατρείο του, εκείνος θα λείπει λόγω απρόοπτου γεγονότος και έτσι εκείνοι θα μείνουν όλοι μαζί στο σαλόνι του, να τον περιμένουν.

Μια σπαρταριστή κωμωδία, που αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχολογικές διαταραχές, στους οποίους λέει με τον τρόπο της “Δεν είστε μόνοι”. Όλοι ανήκουμε κάπου και σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μας καταλαβαίνουν, που είναι σαν κι εμάς. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουμε. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος. Επίσης δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε ποτέ την ελπίδα μας. Αντιθέτως πρέπει να πάψουμε να είμαστε τόσο προσκολλημένοι στα προβλήματά μας και να τα μεγεθύνουμε.

Διανομή (με σειρά εμφάνισης):

Ηρώ: Διονυσια Τουφεξή
Ιάσων: Χριστόφορος Ντελής
Αιμίλιος: Γιώργος Σάλας
Κλειώ Λευκίδου: Γιώτα Τσιγαρίδα
Βιβή: Μαρία Νούλα
Άννα – Μαρία: Ευδοξία Παρασκευά
Χάρης: Παναγιώτης Σωτηρίου

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στάθης Σκοτίδας
Σκηνογραφία: Μιχάλης Κότσαρης
Κομμώσεις: Μαρία Σύρρου
Τεχνική Υποστηρίξη: Περγαντή Αστέρω, Κώστας Σύρρος, Λεωνίδας Γριπιώτης, Δημήτρης Βλαχόπουλος, Αντώνης Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Σωτηρακόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Θεατρικό Τμήμα Πολ. & Μορφ. Συλ. “Το Αιτωλικό”
Παραγωγή: Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”

* Η παράσταση ειναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

* Η εδκήλωση θα διεξαχθεί σε ασφαλές περιβάλλον πληρόντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ λόγω του Covid-19

* Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του ΕΟΔΥ, η χρήση μάσκας καθίσταται πλέον υποχρεωτική σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε υπαίθριο χώρο. Κατόπιν τούτου η είσοδος του κοινού στον χώρο του ανοικτού θεάτρου Αιτωλικού, θα γίνεται με χρήση μάσκας και κατά την διάρκεια της παράστασης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

* Κράτηση θέσεων για άτομα εκτός Αιτωλικού στα τηλ. 697 281 2941 και 697 636 0004.

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”