Μετά τις δύο επιτυχημένες θεατρικές μας παραστάσεις, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Κώστα Λύρο, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την αποκατάσταση των φθορών του Υπαίθριου Θεάτρου Αιτωλικού, με την διάθεση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Βέβαια μένουν να γίνουν ακόμη πολλά και ελπίζουμε στην συνέχεια μιας ανάλογης συνδρομής και στήριξης. Ευχαριστούμε λοιπόν τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βασιλείου τον Αντιδήμαρχο Αιτωλικού κ. Μασαούτη, καθώς και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Μαντζή. Θερμές ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ευχαριστίες επίσης, στον αντιπρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γιώργου Σάλα καθώς και στον κ. Ηλία Ζαρκαδούλα, για τον κόπο τους και την εθελοντική τους εργασία πολλών ημερών, ώστε να μείνει όρθιος αυτός ο υπέροχος χώρος – το καλύτερο ανοικτό θέατρο στο νομό μας, σύμφωνα με την αντικειμενική γνώμη όσων ασχολούνται με το θέατρο.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και οι δύο παραστάσεις μας πραγματοποιήθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα του ΕΟΔΥ (αριθμημένες θέσεις με αποστάσεις, χωρητικότητα 50%, χρήση αντισηπτικών, υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών, κρατώντας τις επισημασμένες απαραίτητες αποστάσεις).

Ευχαριστούμε λοιπόν το θεατρόφιλο κοινό που σεβάστηκε απόλυτα τις υποδείξεις μας. Η επόμενη παράστασή μας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου. Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας!

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”