Δυστυχώς για μία ακόμη φορά το βράδυ της Δευτέρας 10ης Αυγούστου άλλο ένα επεισόδιο με προπηλακισμούς και βιαιοπραγία εις βάρος εργαζομένου του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου έρχεται να προστεθεί από συγκεκριμένη, ειδική ομάδα κατοίκων του Δήμου.

Ένα επεισόδιο που αυτή την φορά εμπεριείχε εκτός από προπηλακισμούς και  σωματική βία αναίτια και άνανδρα, κατά εργαζομένου στην υπηρεσία καθαριότητας, επειδή απλά προσπαθούσε να επιτελέσει  ορθά την εργασία του.

Φυσικά έγιναν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία του εργαζομένου και του υπηρεσίας από την πλευρά του Δήμου και καταγγέλθηκε το γεγονός στα αρμόδια όργανα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα στοχοποιεί εργαζομένους του Δήμου. Αυτή την φορά απλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να φοβίσουν και τους εργαζόμενους και το Δήμο. Ενημερώνουμε για μία ακόμη φορά ότι τέτοιου είδους τακτικές δεν μας φοβίζουν, δεν μας πτοούν, μας ενώνουν και μας χαλυβδώνουν.

Το λόγο τώρα έχει ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη, στην οποία προειδοποιούμε αυστηρά, θα βρεθούν απέναντι, και όχι μόνο, όποιοι προσπαθήσουν να επαναλάβουν παρόμοια περιστατικά.

Καλούμε επίσης όλους τους ιθύνοντες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τέτοιου είδους συμπεριφορές και νοοτροπίες. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο