Μια εξαιρετική φωτογραφική έκθεση, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της πόλης μας αλλά και όσοι την επισκέφτηκαν από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι. Μια όμορφη “φωτογραφική” βραδιά που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Αυγούστου, στην αυλή του Συλλόγου μας, έναν ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο που κάθε φορά “μεταμορφώνεται” στην πιο όμορφη ίσως αυλή του Αιτωλικού. Η έκθεση φωτογραφίας “Μια Λίμνη Θάλασσα μια Λιμνοθάλασσα”, απέσπασε όμορφα σχόλια, τόσο για το φωτογραφικό της μέρος, όσο και για την άψογη διοργάνωση – τηρώντας όλα τα μέτρα λόγω Covid 19.

Η εκδήλωση, ήταν συνδιοργάνωση με την Φωτογραφική Ομάδα Φωτογραφική Ομάδα Art 8 – στα πλαίσια του Φεστιβάλ “PHOTOPOLIS” Αγρινίου που ακολουθεί.

Μαζί μας βρέθηκαν τα μέλη της ART 8, Πάνος Κάλτσας , Λέων Φραγκούλης , Κώστας Τσόλκας και Θεώνη Λειβαδίτη , καθώς και ο δάσκαλός μας Γιάννης Ρουσόπουλος . Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος καθώς και την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού κ. Κων/να Μαντζή.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης, όλους εσάς για την παρουσία σας, τα καλά σας λόγια και την δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε τις φωτογραφικές μας διαδρομές!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ Πολιτιστ. & Μορφωτ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”