Στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου βρέθηκε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Λόης την Τρίτη 25 – 8 – 2020 προκειμένου να επισκεφθεί φορείς και υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής και να συνομιλήσει με τους αρμόδιους, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κοντομήτσο Λάμπρο.

Στόχος της επίσκεψης αυτής ήταν η διατύπωση και η ανάδειξη προβλημάτων που ταλανίζουν τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους πολίτες, προκειμένου να προωθηθούν, να αξιολογηθούν και να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Σε συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους αρμόδιους των υπηρεσιών έγινε καταγραφή των προβλημάτων της κάθε υπηρεσίας.

Εκτός των άλλων, κύριο και χρόνιο πρόβλημα που διαπιστώθηκε ότι αφορά τις υπηρεσίες είναι η στέγαση τους σε κτίριο πιο λειτουργικό για το κάθε προσωπικό δυναμικό της αντίστοιχης υπηρεσίας, επίσης έγινε αναφορά σε περαιτέρω υλικό δυναμικό με το οποίο οι υπηρεσίες χρειάζονται κάλυψη καθώς επίσης και έλλειψη από υπαλληλικό προσωπικό που αυτό θα καλυφθεί είτε με την προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας είτε μετακίνησης.

Η διαπίστωση που προέκυψε από τα παραπάνω είναι ότι τα προβλήματα πρέπει να διευθετηθούν εγκαίρως καθώς το Μεσολόγγι είναι πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και δεν υπάρχουν περιθώρια για “εκπτώσεις”.

Η περιοδεία έκλεισε με επίσκεψη στον δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κ. Λύρο για μια ευρύτερη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. 

Κλείνοντας, από κοινού ο Πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κοντομήτσος Λάμπρος και ο Τομεάρχης κ. Νικόλαος Λόης ευχαριστούν θερμά και δημόσια για την άψογη φιλοξενία τους στις υπηρεσίες τον Υποδιευθυντή Αιτωλίας Α/Τ Μεσολογγίου κ. Νικολάου, τον Πύραρχο κ. Μπόκα, τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Παπαδόπουλο, τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ κ. Καπρέτσο, τον διευθυντή της Εφορίας κ. Αυδή, τον Λιμενάρχη κ. Μελιάδη και την προϊστάμενη του ΕΦΚΑ κ. Ράπτη.

Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Ι. Π. Μεσολογγίου