Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου φιλοξενούμε στην αυλή του Συλλόγου μας την συντοπίτισσά μας Όλγα Καραπαναγιώτη – ιδρύτρια και πρώτη Πρόεδρο του Ιστορικού μας Συλλόγου – παρουσιάζοντας τη νέα της ποιητική Συλλογή: “ΑΝά-].

Θα μιλήσει ο Σπύρος Σ. Βουτσινάς εκπαιδευτικός, ποιητής, κριτικός 

Συντονιστής, Μιχάλης Κότσαρης – ζωγράφος /χαράκτης και πρόεδρος του Π.Μ. Συλλόγου “Το  Αιτωλικό”.  Ώρα 8.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”

Όλοι οι επισκέπτες θα είναι καθήμενοι και στις θέσεις θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις – λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, λόγω Covid-19. Κατά την είσοδο και την έξοδο στο χώρο της αυλής του Συλλόγου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας ενώ θα επιτραπεί περιορισμένος αριθμός ατόμων.  

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος
“Το Αιτωλικό”