Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/9 η υφυπουργός απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο περιοδείας της σε Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα για να διαπιστώσει την τήρηση των μέτρων προστασίας από την COVID-19 σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ενημερώθηκε εκτενώς για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου από την διευθύντρια Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, ενώ αντάλλαξε απόψεις με τη διοίκηση του ιδρύματος και το προσωπικό του.

Επίσης διαπίστωσε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στους φιλοξενούμενους και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ποιότητα των εγκαταστάσεων της δομής καθώς τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας ξεναγήθηκε σε κοινόχρηστους χώρους του ιδρύματος όπου και συνομίλησε με ηλικιωμένους.

Η φροντίδα των ατόμων που μας φρόντισαν και μας ανέθρεψαν όταν ήμασταν παιδιά είναι υποχρέωση μας. Συζητώντας με τις διοικήσεις και τους εργαζομένους υπενθύμισα για μία ακόμη φορά τη σημασία της αυστηρής τήρησης των μέτρων για να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.” υπογράμμισε η νεαρή υφυπουργός μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου.

Πηγή: messolonghinews.gr