Κατά την πραγματοποίηση της Γενικής Ετήσιας Εκλογικής-Απολογιστικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, την Κυριακή 20/9/2020, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου μας ΔΣ για την τριετία 2021-2023.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού μας Συλλόγου:

Τακτικά μέλη:

Πρόεδρος: Αντώνης Χαραλάμπους

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Σάλας

Γ. Γραμματέας: Μιχάλης Κότσαρης

Ταμίας: Kώστας Σύρρος

Μέλη με δικαίωμα ψήφου:

Ουρανία Νικολογιάννη-Χρήστου

Λεωνίδας Γρυπιώτης

Πάνος Σωτηρίου.

Αναπληρωματικά μέλη:

Μαρία Ακρίδα

Αλεξάνδρα Παναγιωτοπούλου

Ελεγκτική Επιτροπή:

Αστέρω Περγαντή

Μαρία Σύρρου

Πάνος Ακρίδας.

Ακολουθεί ευχαριστήρια δήλωση του απερχόμενου προέδρου Μιχάλη Κότσαρη:

«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία μέσα από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία με ανέδειξαν και πάλι πρώτο στην προτίμησή τους. Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου, για την στήριξή τους και την συνεργασία τους, που οδήγησαν σε εξαιρετικές εκδηλώσεις και δράσεις, σε παραγωγικές συνεργασίες με άλλους φορείς πολιτισμού της περιοχής μας και τέλος , στην προβολή της πόλης μας με κάθε τρόπο, συμμετέχοντας σε προσκλήσεις ανά την Ελλάδα. Μετά από τρία χρόνια ως πρόεδρος, εξέφρασα την επιθυμία να υπηρετήσω τον Σύλλογό μας από άλλο πόστο – ως Γραμματέας – πιστεύοντας ότι πρέπει να υπάρχει ανανέωση τόσο στην κατανομή αξιωμάτων όσο και στα μέλη που συνθέτουν το νέο Δ.Σ.

Εύχομαι λοιπόν σε όλα τα μέλη του ΔΣ – ιδιαίτερα στα νέα, καλή δύναμη, δημιουργική διάθεση και πάνω απ’ όλα πίστη στην συλλογική και εθελοντική προσέγγιση του έργου τους, ώστε να συνεχίσει “ο Σύλλογος της καρδιάς μας” την επιτυχημένη ιστορική του πορεία!

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Με εκτίμηση, Μιχάλης Κότσαρης»

Εκ μέρους του ΔΣ