Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου περπατάμε στον Αράκυνθο!! Πεζοπορούμε στα συντηρημένα μονοπάτια και απολαμβάνουμε την όμορφη φύση της Περιοχής.

Συνεργασία και συνδιοργάνωση με τον Ορειβατικό σύλλογο Μεσολογγίου σε μια προσπάθεια ανάδειξης και συντήρησης του ορεινού όγκου.

Στοιχειά: (Το νου σας!!!)

Τόπος διεξαγωγής : Αράκυνθος
Διαδρομή: Άγιος Γεώργιος Χουνίστας – Αγία Παρασκευή
Ημερομηνία: 18/10/2020
Μήκος διαδρομής: 6km
Διάρκεια διαδρομής: 4 ώρες
Υψομετρική διάφορα: 250m
Βαθμούς δυσκολίας: Εύκολη
Αρχηγός δράσης: Παντελής Σκαρμούτσος, Escape bikes

* Εξοπλισμός tips: Αθλητικά παπούτσια, αλλιώς πεζοπορικά αρβύλα και κάποιο αντιανεμικό. Νερό και ένα σνακ.

* Η αναχώρηση θα γίνει με Ι.Χ. από τον χώρο μπροστά από την είσοδο του Κήπου των Ηρώων στις 8.15π.μ.

* Κατά την διάρκεια της μετακίνησής μας με τα αυτοκίνητα, θα πρέπει για την δική μας ασφάλεια και όχι μόνο, να συμμορφωνόμαστε με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, γι αυτό η χρήση μάσκας στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη.

Όροι συμμετοχής.
Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου, σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτές.
1. Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στην δραστηριότητα, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του.
2. Έχει τις απαιτούμενες ικανότητες, τις γνώσεις, την εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται για την συμμετοχή του στην δραστηριότητα αυτή και έχει λάβει υπόψη του, τις σχετικές με τις καιρικές συνθήκες προβλέψεις, για το διάστημα και την περιοχή που θα γίνει η δραστηριότητα.
3. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του, τόσο κατά του διοργανωτή, όσο και κατά του αρχηγού της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει.
4. Ο αρχηγός της δραστηριότητας έχει το δικαίωμα να ματαιώσει την ολοκλήρωση της ανάβασης, εάν κατά την κρίση του, οι τοπικές συνθήκες, του καιρού και του βουνού, δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ομάδας. Επίσης δικαιούται να αποκλείσει άτομα που κατά την κρίση του, δεν έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, την κατάλληλη εμπειρία και δεν πληρούν τους όρους ασφάλειας.
5. Οι ώρες πορείας που αναγράφονται, υπολογίζονται κατά προσέγγιση και εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες και την ομοιογένεια της ομάδας.

Σε μια περίοδο που τα ελληνικά βουνά κατακλύζονται από ανεμογεννήτριες οφείλουμε να δώσουμε το παρόν για την φύλαξη και την προστασία τους!!!!

#ΕλευθεραΒουναΧωριςΑιολικα

Escape bikes