Με τη σημαντική δική σας συμβολή, τη συγκινητική συμμετοχή των μελών μας και την έντονη διάθεση για κοινωνική προσφορά των στελεχών μας, αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι ενωμένοι μπορούμε πολλά και ότι η Νέα Δημοκρατία και οι άνθρωποί της πραγματικά πιστεύουν στη δημιουργική σύνθεση του ατομικού και του κοινωνικού καλού.

Ευχαριστούμε όλους για την έμπρακτη στήριξη προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στην περιοχή της Καρδίτσας. Συλλέξαμε μέχρι και εχθές 7 – 10 – 2020 είδη πρώτης ανάγκης, όπως ζυμαρικά, λάδι, εμφιαλωμένα νερά, ρουχισμό, αλεύρι, όσπρια κτλ.

Όλα αυτά που προαναφέραμε θα αποσταλούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας της Καρδίτσας για την ανακούφιση τους από τις ζημιές που πρόσφατα υπέστησαν μαζί ταυτόχρονα και με τις ευχές όλων μας για άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προέκυψαν από την θεομηνία “Ιανός”.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά, για τη πολύτιμη συνδρομή σας στον κοινό μας αγώνα, μένοντας πιστοί στο ήθος της ευθύνης μας, να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, διατηρώντας τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη!

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γραμματέα οργανωτικού και διευθυντή γραφείου Προέδρου – Αν. Γραμμ. Π.Ε. Κύριο Στυλιανό Κονταδάκη για την οργάνωση της παραπάνω πρωτοβουλίας καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Τομεάρχη μας κύριο Νικόλαο Λόη για την καθοριστική συμβολή του στην διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας από την πρώτη στιγμή.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας Κοντομήτσος Λάμπρος και τα μέλη