Η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου και ο ίδιος προσωπικά ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νικόλαο Κορδόση, δικηγόρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος, για την προσφορά διακοσίων είκοσι λογοτεχνικών βιβλίων προκειμένου να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Ενέργειες όπως η προσφορά αυτή αναγνωρίζουν και αναδεικνύουν  τον πνευματικό και παιδαγωγικό ρόλο του Λυκείου μας που εκφράζεται μέσα από ποικίλες και άοκνες πρωτοβουλίες των εκπαιδευτικών μας για προσφορά προς τους μαθητές, όπως  η Ομάδα Φιλαναγνωσίας, η Θεατρική Ομάδα, η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, οι οποίες ξεφεύγουν από τα στείρα παροχή γνώσης και συνάμα ανοίγουν το σχολείο προς την κοινωνία.

Από την άλλη πλευρά, η προσφορά σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως ένα δημόσιο σχολείο, δείχνουν την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του δωρητή  για το μέλλον αυτού του τόπου, αφού οι σημερινοί μας μαθητές είναι οι αυριανοί σκεπτόμενοι και ενεργοί δημότες της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Το ενδιαφέρον αυτό, εξάλλου, ο κύριος Κορδόσης το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν με τη στενή συνεργασία του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος με την Ομάδα Φιλαναγνωσίας του Λυκείου μας και τη στήριξη των δραστηριοτήτων της.  

Από την πλευρά μας, ως εκπαιδευτικοί λειτουργοί του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου, κάνουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας ώστε, τόσο η προσφορά του κυρίου Κορδόση όσο και κάθε άλλη προσφορά, που στοχεύει στην ενίσχυση του έργου μας, να πιάσει τόπο.

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής
Χρήστος Θεοδώρου