Όπως είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας, σε προηγούμενο άρθρο, η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ έχει οριστικά πάρει απόφαση για διακοπές παροχής ύδρευσης σε κάτοικους του Αιτωλικού που έχουν ανεξόφλητους υπέρογκους λογαριασμούς προς την εταιρία.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες κάτοικων της Δ.Ε Αιτωλικού που αναφέρουν ότι εξωτερικός συνεργάτης της ΔΕΥΑΜ πραγματοποιεί διακοπές παροχής ύδρευσης στα σπίτια τους κατευθείαν από το ρολόι χωρίς καμιά ενημέρωση.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο εξωτερικός συνεργάτης της ΔΕΥΑΜ πληρώνεται με 8,00€ – 12,00€ την παροχή. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ δικαιολογεί την πρόσληψη του εξωτερικού συνεργάτη στην έλλειψης προσωπικού, την ώρα που ο δήμος έκανε πρόσληψης προσωπικού μεσώ 4μηνων προγραμμάτων, αντί της άρνησης των υπάλληλων της ΔΕΑΥΜ να διακόψουν την ύδρευσης των συμπολιτών τους.

Η τακτική που ακολουθείτε για να μην ξεσηκωθεί μαζικά ο κόσμο της πόλης είναι οι λίγες, περίπου δέκα κάθε φορά, διακοπές ύδρευσης σε διαφορετικές γειτονίες του Αιτωλικού χωρίς καμία ειδοποίηση των καταγάλανων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Να ενημερώσουμε ότι η ΔΕΥΑΜ δίνει την δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών για οποίον επιθυμεί τον διακανονισμό του χρέος του προς την εταιρία.

Οι κάτοικοι της πόλης είναι αναστατωμένοι και απογοητευμένοι με την απάνθρωπη συμπεριφορά της υπηρεσίας και του Δήμου γενικότερα στο θέμα του νερού της πόλης.

Επιβάλλεται σοβαρή και τελική λύση ΧΘΕΣ και όχι κρυφτό των αρμόδιων.

etoliko.gr