Σε εξέλιξη είναι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο δρόμο μπροστά από το Κ.Τ.Ε.Ο. Μεσολογγίου που γίνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα σημείο με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση οχημάτων που εδώ και πολλά χρόνια ήταν στο «σκοτάδι» παρά τις οχλήσεις των περίοικων και όχι μόνο.

Ανάλογες εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού θα γίνουν και κατά μήκος του παρακείμενου δρόμου προς τον κόμβο Χαλαζιά και φυσικά στον εκεί κόμβο.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με βάση τον σχεδιασμό που έχει εκπονήσει ο αρμόδιος αντιπεριφεριάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης «τρέχουν» οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε μέσα στο προσεχές εξάμηνο να γίνει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, στον παρακείμενο με το Κ.Τ.Ε.Ο., κόμβο της οδού Αιτωλικού  με την δυτική περιμετρική του Μεσολογγίου με τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σωμάτων, διαγραμμίσεις και σηματοδότηση.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάλογες εργασίες είτε έχουν γίνει είτε θα γίνουν σε πολλά σημεία και κόμβους του οδικού δικτύου που για χρόνια ήταν στο «σκοτάδι» με ότι αρνητικό αυτό συνεπαγόταν για την οδική ασφάλεια…

messolonghinews.gr