Είναι προφανές ότι ο κ. Τσώλος τελεί υπό σύγχυση. Λογικό αφού η δημοτική αρχή την σύγχυση την έχει κάνει δεύτερη φύση της. 

Εγκαλεί ο κ. Τσώλος δεκαεπτά συμβούλους γιατί δεν είχαν αριθμό πρωτοκόλλου, αναφέρει, στην αίτησή τους.

Εγκαλεί ο κ. Τσώλος δεκαεπτά συμβούλους γιατί αποστάλθηκαν οι αιτήσεις μέσω ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι η κάθε μία ξεχωριστά. 

Ο πολυμαθής κ. Τσώλος επινόησε ότι τούδε και στο εξής όταν στέλνεις μία αίτηση θα πρέπει να βάζεις αριθμό πρωτοκόλλου και όχι το αντίθετο. Μάλλον εννοεί να παίρνει ο πολίτης, ο σύμβουλος, το φυσικό πρόσωπο, αριθμό πρωτοκόλλου για παράδειγμα από το περίπτερο της γειτονιάς..

Κύριε Πρόεδρε,

Ειλικρινά πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται οι δημότες για την αίτηση, τον αριθμό πρωτοκόλλου και την επίκληση ερμηνειών του νόμου όπως σας βολεύει κάθε φορά; 

Αν είχατε τη στοιχειώδη πολιτική ευθιξία εσείς και η «ταχύτατη» δημοτική αρχή θα είχατε ήδη συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο να εξηγήσετε το πλάνο σας και τις ενέργειές σας στη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα επικείμενα έργα στο χώρο του αθλητισμού. Προτιμάτε τη σύγχυση.

Αν είχατε τη στοιχειώδη πολιτική ευθιξία θα απαντούσατε στις ερωτήσεις που σας καταθέτουν οι σύμβουλοι γιατί είναι αυτονόητη υποχρέωσή σας και δεν θα χρειάζονταν έκτακτες συνεδριάσεις για να σας «αναγκάσουμε» να μιλήσετε.  Προφανώς το σεβασμό σας στο ανώτατο θεσμικό όργανο και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους τον δείχνετε κατά προτίμηση. 

Βέβαια μάθαμε από την ανακοίνωσή σας ότι κακώς «φωνασκούμε» καθώς έχει επέλθει τεράστια πρόοδος στον τομέα των έργων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε.. «Ωστόσο μόνο αν έχει κάποιος κλειστά τα μάτια και τα αυτιά δεν μπορεί να διαπιστώσει την πρόοδο και την ταχεία εξέλιξη σε σοβαρούς τομείς στο Δήμο μας, όπως τα έργα».

Έχετε δίκιο κ. Τσώλο.

Ειδικά στο θέμα της ταχύτητας δεν χωράει αμφιβολία. Είναι τέτοια η ταχύτητά σας που μας επηρεάζει και την όραση και την ακοή και δεν φαίνεται ούτε ακούγεται η σπουδαία πρόοδος που επικαλείστε. Όπως και στο θέμα του κλειστού γηπέδου, του κολυμβητηρίου κτλ. Συντονιστείτε σήμερα στις 17:00 στην ΕΡΤ, να δείτε τι ωραίο κλειστό απέκτησε το Μεσολόγγι στο..Αγρίνιο. 

Αφού λοιπόν «απολογηθούμε» που τολμήσαμε να ζητήσουμε ενημέρωση, να κλείσουμε με αυτό ακριβώς. Την ταχύτητά σας. Και να απευθυνθούμε στους δημότες καθησυχάζοντάς τους.

Ναι, η δημοτική αρχή κινείται με ταχύτητα. Μόνο όσοι έχουν κλειστά μάτια και αυτιά δεν μπορούν να το αντιληφθούν. 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Διαμαντόπουλος Σπύρος

Τέγας Χρήστος

Ράπτης Δημήτρης

Κοτσόργιος Δημήτρης