Στα Νοσοκομεία του Αγρινίου (δεύτερη παραλαβή) και του Μεσολογγίου (πρώτη παραλαβή) έφτασαν χθες τα εμβόλια στο μεν πρώτο για την συνέχιση των εμβολιασμών που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα, στο δε δεύτερο για την έναρξη τους χθες στις 16:00.

Το βαν της εταιρείας που πραγματοποίησε τη μεταφορά, η οποία να σημειώσουμε ότι έγινε με τα ίδια μέτρα ασφαλείας που διενεργήθηκε και η πρώτη, εκτός από το Νοσοκομείο του Μεσολογγίου συμπεριέλαβε αυτή τη φορά στο δρομολόγιο του και το Νοσοκομείο των Φιλιατών και της Πρέβεζας, τα οποία ανήκουν και αυτά στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας.

Στο Μεσολόγγι έφτασαν 240 δόσεις και στο Αγρίνιο άλλες 200, ανεβάζοντας τον αριθμό που παρέλαβε το Νοσοκομείο του Αγρινίου στις 400 δόσεις.

Ο εμβολιασμός, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που πραγματοποιείται όλες αυτές τις ημέρες και στο Νοσοκομείο του Αγρινίου: ένας εμβολιασμός κάθε δέκα λεπτά.

agriniotimes.gr