Υπογράφηκε, χθες, στο Γραφείο Δημάρχου η σχετική σύμβαση της εργολαβίας με τίτλο «Αποκατάσταση φθορών κρηπιδότοιχου και συντήρηση Παραλίας Τουρλίδας» ανάμεσα στον Κώστα Λύρο και τον εκπρόσωπο της μειοδότριας εταιρείας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός της εργολαβίας ήταν 107.000 € για να φτάσει μετά την έκπτωση στις 62.285,19 € ενώ η συμβατική προθεσμία περαίωσης είναι δύο μήνες. Προβλέπεται μεταξύ άλλων η επισκευή του φθαρμένου κρηπιδότοιχου, η επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου, η τοποθέτηση καθισμάτων και ομπρελών κ.λπ.

Σε δήλωση του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος τονίζει ότι «η Δημοτική μας Αρχή προωθεί την επίλυση ενός ακόμη χρόνιου προβλήματος που αφορά την παραλία της πόλης του Μεσολογγίου. Έρχεται δε σε συνέχεια των περσινών μας παρεμβάσεων που ουσιαστικά επέκτειναν την παραλία ανατολικά και ο χώρος μετά τον ευπρεπισμό και την μερική ανάπλαση προσέλκυσε πολύ περισσότερο κόσμο.

Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να προωθούμε και άλλες παρεμβάσεις για την περιοχή της Τουρλίδας ώστε να αρμόζει στα μοναδικά φυσικά της πλεονεκτήματα και στην προσέλκυση τουρισμού που έχει ανάγκη ο Δήμος μας».

sinidisi.gr