«Για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο η διοίκηση καταργεί τομείς διανομής, με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική η εξυπηρέτηση των πολιτών σε αλληλογραφία και συντάξεις», αναφέρει ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ. Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.
Χαρακτηριστικά στην πόλη του Αγρινίου από 12 τομείς διανομής μένουν τέσσερις ενώ στην Ι.Π Μεσολογγίου των 12.000 κατοίκων ένας ταχυδρόμος, αναφέρει.
Σύμφωνα με τον Σύλλογο «η διάλυση της διανομής σε συνδυασμό με το κλείσιμο πολλών καταστημάτων που έχει ήδη προαναγγελθεί οδηγεί σε πλήρη απαξίωση τα ΕΛΤΑ με προφανή τελικό σκοπό την αναδιανoμή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων».


Η ανακοίνωση του Σύλλογου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ. Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας:

Τους τελευταίους μήνες εκτυλίσσεται ενώπιον των εργαζομένων αλλά και του καταναλωτικού κοινού η συστηματική και μεθοδευμένη επιχείρηση απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ)με προφανή τελικό σκοπό την αναδιανομή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο η διοίκηση καταργεί τομείς διανομής, με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική η εξυπηρέτηση των πολιτών σε αλληλογραφία και συντάξεις.
Χαρακτηριστικά στην πόλη του Αγρινίου από 12 τομείς διανομής μένουν τέσσερις (4!) ενώ στην Ι.Π Μεσολογγίου των 12.000 κατοίκων ένας (1!) ταχυδρόμος!
Η διάλυση της διανομής σε συνδυασμό με το κλείσιμο πολλών καταστημάτων που έχει ήδη προαναγγελθεί οδηγεί σε πλήρη απαξίωση τα ΕΛΤΑ με προφανή τελικό σκοπό την αναδιανoμή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Τα ΕΛΤΑ είναι δίπλα στον πολίτη για περισσότερα από 100 χρόνια, ήταν δίπλα στον πολίτη σε δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να στερήσει από τους Έλληνες πολίτες τις υπηρεσίες που δικαιούνται.

pelop.gr