Συντονιστής και παρουσιαστής της εκπομπής που θα προβληθεί είναι ο Αλέξανδρος Κακαβάς.

Στο Μεσολόγγι και την ιστορία του είναι αφιερωμένη η παραγωγή της ΕΡΤ που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (3/2) στο χώρο του Κήπου των Ηρώων. Συντονιστής και παρουσιαστής της εκπομπής που θα προβληθεί είναι ο Αλέξανδρος Κακαβάς, ο οποίος παράλληλα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας.

Με τον κ. Κακαβά συναντήθηκε στον Κήπο των Ηρώων κι αμέσως μετά στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, όπου του προσέφερε την αναμνηστική έκδοση του Δήμου «Ημερολόγιο 2021 Εθνικός Ύμνος 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του για το αυξημένο ενδιαφέρον παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών, τόνισε: «Παρά την δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, το Μεσολόγγι συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες ν’ αποτελεί το επίκεντρο του ιστορικού ενδιαφέροντος και να είναι τόπος πρώτης επιλογής πλήθους παραγωγών. Τις υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο και ασφαλώς είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ιδιαίτερη ευαισθησία και το σεβασμό με την οποία προσεγγίζεται η Ιστορία μας. Συνεχίζουμε τις δράσεις εξωστρέφειας, για τις οποίες είμαστε σίγουροι πως θ’ αποδώσουν τα μέγιστα στον τόπο μας, με το τέλος της υγειονομικής κρίσης».

agriniovoice.gr