Ο πρόεδρος της Α.Ε. Μεσολογγίου, Μιχάλης Μπιλάλης, είναι τελικά ο “διάδοχος” του Νίκου Καραπάνου, στη θέση του επικεφαλής, της παράταξης “Δήμος για τα Παιδιά μας”, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των μελών του συνδυασμού.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας” για την εμπιστοσύνη τους, να με αναδείξουν επικεφαλής.

Δεσμεύομαι ότι θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την ανάδειξη του επόμενου Υποψηφίου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προκειμένου να οδηγηθεί ο συνδυασμός στην ΝΙΚΗ στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2023.” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αποψινής διαδικασίας ο νέος πλέον επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας”, Μιχάλης Μπιλάλης.

Επίσης από τον συνδυασμό “Δήμος για τα Παιδιά μας” είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για την εκλογή του νέου επικεφαλής:

“Σήμερα 25/02/2021 συνεδρίασε η δημοτική ομάδα, μετά την παραίτηση από επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας” του Νικολάου Καραπάνου του Γεωργίου, πρώην Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και αφού την έκανε δεκτή, αποφάσισε ομόφωνα τον νέο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Μπιλάλη Μιχαήλ του Βασιλείου.

Καραπάνος Νικόλαος, Μπιλάλης Μιχαήλ, Καραπαπάς Γεώργιος, Σκαρμούτσος Αναστάσιος, Κοντός Ιωάννης, Κοντογιάννης Γεώργιος, Ψιλογιάννης Σπυρίδων, Καραδήμας Δημήτριος, Δαουτίδης Κων/νος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Κότσαλος Αγαθάγγελος, Ρόμπολας Κων/νός

Εκ του συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας