Αδιάλειπτα συνεχίστηκαν κι αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι για Covid 19 στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας. Τα τεστ ανίχνευσης διεξήχθηκαν έπειτα από σχετικό αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η κινητή μονάδα βρέθηκε την Τρίτη 30/3 στο Αιτωλικό, την Τετάρτη 31/3 στην Πλαγιά, την Πέμπτη 1/4 στη Κατοχή και την Παρασκευή 2/4 στη Σταμνά.

Η κα. Σαλμά, που έδωσε το “παρών” στους ελέγχους, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών και σημείωσε: «Ενώ το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρά και μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε στον στόχο για επιστροφή στην κανονικότητα, οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί στην υγεία όλων μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και οι αρμόδιοι φορείς, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη της περιοχής, όπως κάναμε από την αρχή της πανδημίας στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες στο δύσκολο αγώνα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

agriniovoice.gr