Επειτα από ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π.Μεσολογγίου για να συνδράμει σε έρευνα εξαφάνισης γυναικας 68 ετών στην Κατοχη Αιτωλοακαρνανίας. Η ΕΟΕΔ με υπομονή και επίμονες προσπάθειές επί 10ημέρου με χερσαία πεζοπόρα κλιμάκια, έρευνες απο αμφίβιο κλιμάκιο με βάρκες και έρευνες από αέρος με drone της Ομαδος υπο τον συντονισμό του Αρχηγού Τσιρόγλου Διονυσίου η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την ανεύρεση.

Η εξαφανισμένη Ε.Κ. εντοπιστηκε δυστυχώς νεκρή.Ο εντοπισμός εγινε στις οχθες του ποταμου Αχελωου απο αμφίβιο κλιμάκιο της Ε.Ο.Ε.Δ απογευματινές ωρες τις 2 Απριλιου 2021 αξιολογώντας και εύρημα του drone. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής,που με την παρουσία του εκεί οι Διασώστες της ΕΟΕΔ ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάσυρσης της σορού.Η Αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσιες(ΕΚΑΒ).”” Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της 68χρονης και στους συγγενείς της. Για εμάς η έρευνα ήταν μονόδρομος και δεν θα σταματάγαμε εαν δεν την βρίσκαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ για την υπομονή και επιμονή που έδειξαν λειτουργώντας παραπάνω από επαγγελματίες και την Ελληνική Αστυνομία για την συνεργασία.Τελος ευχαριστώ τον Διασώστη πιλότο μας χειριστή drone Νίκο Πατουλια.”” δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π.Μεσολογγίου