Πραγματοποιήθηκε τη Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου παρουσία του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι ωφελούμενοι της δομής, παρέλαβαν μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος, ενώ διανεμήθηκαν επίσης κι άλλα είδη διατροφής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο κατά τη διανομή, εξυπηρέτησε συνολικά περί τα 250 άτομα και οικογένειες απ’ όλο το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με άψογο τρόπο και με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας από την νόσο covid-19.

Παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καραπάνος και Γερασιμούλα Γούργαρη, καθώς επίσης η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελπίδα Δρόσου.

Μετά την ολοκλήρωση της διανομής, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος σε δήλωσή του ανέφερε πως «Είναι υποχρέωσή μας η στήριξη των συνανθρώπων μας. Το βαθύτερο νόημα των Αγίων Ημερών που διανύουμε, είναι η ανθρωπιά, η αγάπη και η μέριμνα προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. Για την πραγμάτωσή του καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση».

Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου