Καλά κρατούν ακόμα τα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία. Από την Κυριακή 16/5 έγινε γνωστό ότι γέμισε η κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου, αφού οι νοσηλείες είχαν φθάσει τις 45, που ήταν και το όριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, χθες προστέθηκαν άλλοι δύο ασθενείς στους ήδη υπάρχοντες με αποτέλεσμα ο αριθμός πλέον να ξεπερνά το όριο και να αγγίζει τις 47, ενώ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και το νοσοκομείο του Μεσολογγίου είναι γεμάτο από ασθενείς που νοσούν με κορωνοϊό, οι διακομιδές εντός Αιτωλοακαρνανίας είναι αδύνατες.

Γι’ αυτό τον λόγο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του etoliko.gr, έχουν ήδη γίνει διακομιδές ασθενών στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, αφού οι παροχές οξυγόνου στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Αγρινίου που λειτουργεί εξ ολοκλήρου για περιστατικά covid, δεν επαρκούν για όλους τους νοσηλευόμενους με κορωνοϊό.

Αποφασίστηκε, στο νοσοκομείο Αγρινίου, να γίνει χρήση και ενός εκ των τριών διαδρόμων της παθολογικής κλινικής στον δεύτερο όροφο και συγκεκριμένα αυτού που βρίσκεται δίπλα από την καρδιολογική κλινική.

etoliko.gr