Έρχεται μια μέρα ο Σπύρος και μας λέει ότι ο Γιάννης μπορεί να αναλάβει να μας φτιάξει ένα site για το Αιτωλικό και τα νέα του.

Και αυτό το θέλαμε εδώ και καιρό. Να μπορούμε να ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στο Αιτωλικό και το δήμο μας και να λέμε και τα δικά μας, την άποψή μας ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος και φυσικά, χωρίς να ανακατεύεται κάνεις στο τι θα γράψουμε.

Όλοι βάζουμε το λιθαράκι μας, όσο μπορούμε και όσο προλαβαίνουμε γιατί αυτό για μας είναι χρόνος απ’ τον ελεύθερο χρόνο μας, χρόνος από την οικογένειά μας.

Αλλά είναι κάτι που αγαπάμε – και το αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στην πορεία – και πασχίζουμε να γίνει καλύτερο.

Ρωτάμε, ψάχνουμε και θέλουμε να είμαστε σωστοί και έγκυροι. Προσπαθούμε να διατηρούμε την αξιοπιστία μας και να είμαστε δίκαιοι και υποστηρικτικοί και στα άλλα sites και blogs που μας επιτρέπουν να αναδημοσιεύουμε κάποια άρθρα τους.

Και έχουμε και την τύχη και μεγάλη περηφάνια να είναι στην ομάδα μας και ο Μιχάλης με την καλλιτεχνική του πινελιά που μας επιτρέπει να έχουμε στο site μας θεματική ενότητα “Μυθοπλασίας”.

Ό,τι και να γράψω σήμερα θα είναι λίγο. Χρειάστηκε το etoliko.gr και αυτή η υπέροχη, αξιοθαύμαστη ομάδα νέων για να διαπιστώσω πόσο πολύ μου αρέσει να γράφω, πόσο μου αρέσει να ενημερώνομαι, πόσο θέλω να βοηθήσω αυτό τον τόπο και τους νέους που χουν εδώ.

Θα ανεβάσω -χωρίς να αναφέρω το όνομα- σχόλια που έχουμε λάβει από αναγνώστες μας κατά καιρούς και τα οποία μας έκαναν πολύ χαρούμενους:

Συνεχίστε έτσι… Μακάρι και άλλοι νέοι άνθρωποι να συμμετέχουν και να βοηθήσουν τον τόπο μας…

Το etoliko.gr τα ξέρει όλα και μου τα λέει

Ακούω κάτι, μπαίνω Etoliko gr και το διασταυρώνω

Είναι υπέροχο να μαθαίνω νέα της πατρίδας έστω κι από μακριά

Συγχαρητήρια.. Μέσα σε ένα χρόνο έχετε καλύψει θέματα επικαιρότητας και απόψεις που μας εκφράζουν και προβληματίζουν..

Είναι πολύ σημαντικό που αναδεικνύετε τα αρνητικά χωρίς να κάνετε πολιτική

Επιτέλους ακούμε φωνές νέων ανθρώπων της πόλης μας..

Γράφετε απλά και καθημερινά. Όμορφα κείμενα, αληθινά και με ουσία

Νέοι άνθρωποι-Νέες φωνές

Ένα site πρώτο σε ενημέρωση για την περιοχή μας

Μου αρέσει που όταν μάθουμε κάτι μπαίνουμε στο etoliko.gr να μάθουμε τις λεπτομέρειες

Έχετε καταφέρει να μπαίνουμε πρώτα στο etoliko.gr όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι ή όταν ακούμε για κάτι και θέλουμε πληροφορίες.

Μας ενημερώνετε για το Αιτωλικό σε πρώτο χρόνο

Αληθινά λόγια από ανθρώπους του τόπου

Βάσω Ζ. Νικολογιάννη