Ένα κείμενο αφιερωμένο στον ένα χρόνο ζωής του etoliko.gr

Πέρασε κιόλας ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε. Βρήκαμε το όνομα -χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία προφανώς-, συμφωνήσαμε στη γαλάζια πένα τύπου ψάρι για σύμβολο και… ανοίξαμε!

Εμένα προσωπικά το etoliko.gr με βοήθησε πραγματικά, μου έδωσε έναν πιο “χειροπιαστό” σκοπό. Να μπορώ να εκφράζω τις απόψεις και τις ιδέες του μυαλού μου ελεύθερα προς όλους και για όλους.

Είναι ο καθημερινός ψυχαναλυτής μου. Είναι το… δωμάτιο που μπορώ να “κρυφτώ” και να γράψω οτι χαζομάρα μου έρθει για να φτιάξω έναν μύθο ή ένα παραμύθι εκεί που δεν χρειάζεται, εκεί που δεν υπάρχει καν!

Το etoliko.gr είναι ένα κάδρο που σου επιτρέπει να βάλεις μέσα τη φάτσα σου (το όνομά σου) και να γράψεις για σένα λίγες πληροφορίες από κάτω (άρθρα-απόψεις). Είναι μια γωνιά που χωράει όλους τους ανθρώπους, Αιτωλικιώτες και μη.

Το etoliko.gr είναι ελευθερία, θάρρος, πολιτισμός, παρέα, φαντασία, ενημέρωση, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Για μένα είναι η αγαπημένη μου, καθημερινή “υποχρέωσή” μου. Είναι το διαφορετικό μέσα στο ίδιο της ρουτίνας. Έχει κάτι από μένα και το αγαπώ γιατί είναι αγνό, χωρίς ταμπέλες και σκοπιμότητες.

Ο Σπύρος, η Βάσω, ο Αποστόλης, ο Γιάννης, η Σοφία, ο Θοδωρής, ο Θανάσης… Αυτοί είμαστε, πάντοτε δεκτικοί και ανοιχτοί σε νέες απόψεις και καινούργια πρόσωπα στην ομάδα. Ο κάθε ένας που έχει κάτι να πει έχει θέση στο etoliko.gr και σας το έχουμε αποδείξει κάμποσες φορές.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

Μιχάλης Βελτσίστας