Το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν διαθέτει αντιοφικό ορό με αποτέλεσμα έναν συμπολίτη που τον δάγκωσε οχιά, όταν προσέφυγε εκεί, να τον στείλουν στο Ρίο της Πάτρας.
Το ανωτέρω γνωστοποιεί και βεβαίως δεν αφήνει ασχολίαστο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Γιώργος Βαρεμένος. Η δήλωση του:

Ζητείται αντιοφικός ορός!

Η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου είναι παντελώς κλειστή εν μέσω καλοκαιριού και αύξησης των έκτακτων περιστατικών, που παρουσιάζουν έξαρση αυτή την εποχή. Την ίδια στιγμή, το Νοσοκομείο δεν διαθέτει, όπως αποδείχθηκε, ούτε καν αντιοφικό ορό, με αποτέλεσμα έναν συμπολίτη μας, που τον δάγκωσε οχιά, όταν προσέφυγε εκεί, να τον στείλουν στο Ρίο της Πάτρας! Η ψυχή του άτυχου θύματος πήγε μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο και ήρθε, όταν ευρισκόμενος στην αναμονή του εκεί νοσοκομείου, διαπίστωσε ότι το χέρι του άλλαξε χρώμα. Τελικά, κατέληξε να χάσει ένα μέρος του δακτύλου και να αισθάνεται τυχερός που γλύτωσε, ενδεχομένως, και την ίδια του την ζωή.

Αν είναι όμως μετά από ένα δάγκωμα οχιάς να στέλνεται κάποιος από το Αγρίνιο στην Πάτρα, τότε μαύρο φίδι και κολοβό που μας έφαγε. Ακούγεται για αστείο αλλά είναι τραγικό.

agrinionews.gr