Ολοκληρώθηκε ο 6ος μαραθώνιος κανόε καγιάκ, μια διαδρομή 14χλμ από το λιμάνι του Μεσολογγίου μέχρι τη δυτική γέφυρα στο Αιτωλικό.

Δυστυχώς, η συμμετοχή δεν ήταν αυτή που αξίζει για αυτή την υπέροχη διαδρομή και αυτή την τόσο ιδανική δραστηριότητα για τη λιμνοθάλασσά μας.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 11 διαγωνιζόμενοι με διπλά και μονά σκαφάκια, ένας εκ των οποίων έκανε όλη τη διαδρομή σε SUP, δηλαδή όρθιος στη σανίδα με το κουπί του οδηγό.

Οι 11 αγωνιζόμενοι κινήθηκαν νότια προς την αρχή του διαύλου στο λιμάνι του Μεσολογγίου. Έπειτα κατευθύνθηκαν βορειοδυτικά για 2,44χλμ έως το διβάρι διαύλου όπου πέρασαν από την πόρτα πλάτους 3μ του διβαριού. Η διαδρομή συνέχισε βορειοδυτικά για 4,33χλμ. Στη συνέχεια βγήκαν από το δίαυλο και συνέχισαν βορειοδυτικά για 2,8χλμ όπου οι αγωνιζόμενοι μπήκαν στο δυτικό δίαυλο και συνέχισαν για 2,6χλμ με κατεύθυνση προς το βορρά έως τον τερματισμό στα δυτικά γεφύρια του Αιτωλικού.

Ευχόμαστε του χρόνου να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο από πλευράς αγωνιζόμενων όσο και από πλευράς των ντόπιων που ήρθαν να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες και να στηρίξουν τη διοργάνωση.

etoliko.gr