Επιστολή στον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μασαούτη έστειλε ο Σύλλογος Έφιππων Αρματωμένων Αιτωλικού σχετικά με την καθιερωμένη επίδειξη αλόγων στο Αιτωλικό ενόψει του αγιαγαθιώτικου πανηγυριού.

Ο σύλλογος ζητά ενημέρωση για την πραγματοποίηση ή όχι της εκδήλωσης.

Επιπλέον, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, ζητά τη στήριξη του Δήμου με τον απαραίτητο εξοπλισμό (φωτισμό κλπ) αλλά και τις αναγκαίες εργασίες στο χώρο.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΙΠΠΩΝ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Προς : κ.Χρήστο Μασαούτη, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ατωλικού

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, κάθε χρόνο, στις 17 Αυγούστου, πραγματοποιείται η επίδειξη αλόγων σε ορισμένο χώρο γ’ αυτό το σκοπό.

Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, εξαιτίας της πανδημίας, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε, αν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμμένη εκδήλωση και αν ναι, να αναλάβετε την ευθύνη των εργασιών στο χώρο, για τον επαρκή φωτισμό του, για το στρώσιμο του αγωνιστικού εδάφους, για την εξασφάλιση μικροφωνικής εγκατάστασης, για την έκδοση ενημερωτικών της εκδήλωσης αφισών, καθώς και για κάθε απαραίτητη εργασία, έτσι ώστε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, τόσο για τους αναβάτες και τους εκπαιδευτές των αλόγων, όσο και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει την επίδειξη.

Επίσης, θα θέλαμε να μας απαντήσετε στο ερώτημα που σας θέσαμε, έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου, για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε έγκαιρα, όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν από το Σύλλογο.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του προσωρινού συμβουλίου διοίκησης του Συλλόγου Εφίππων Αρματωμένων Αιτωλικού, Γεώργιος Γένδουλας»

etoliko.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.