Σοκαριστικό σκηνικό με άγρια συμπλοκή σημειώθηκε εντός του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Συμπολίτες που έτυχε να βρίσκονται στα ΤΕΠ έμειναν άναυδοι από όσα διαδραματίστηκαν μπροστά τους τη νύχτα της 31ης Ιουλίου.

Μαινόμενοι ασθενείς μετέτρεψαν σε ρινγκ το χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος όπου μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε σε γλέντι στην περιοχή του Αγρινίου.

Κατά το επεισόδιο έσπασαν τζαμαρίες, τραυματίστηκε μια κοπέλα, ενώ φέρεται να χτυπήθηκε και εργαζόμενος στην ασφάλεια του Νοσοκομείου. Κλήθηκε φυσικά και η αστυνομία αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν έγιναν συλλήψεις (μηνύσεις πάντως δεν έγιναν…).

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στους κόλπους του νοσοκομείου.

Για το επεισόδιο εξέδωσε ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων:

Σύμφωνα με τα διαδραματιζόμενα που συνέβησαν στις 1/8/2021 στο ΓΝΑ Αγρινίου στο χώρο των ΤΕΠ, όπου εισερχόμενοι πολίτες ενεπλάκησαν σε καυγά μεταξύ τους και συνεχίζοντας τον μπροστά στους τρομοκρατημένους εργαζόμενους.

Ο συγκεκριμένος χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα υλικές ζημιές, τραυματισμός εργαζομένου στη φύλαξη, και αίματα παντού.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εργαζομένων η αστυνομία προσήλθε με καθυστέρηση και δεν προέβη σε καμία σύλληψη.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και γεγονότα, εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας και τον αποτροπιασμό μας σε κάθε μορφή βίας απ’όπου κι αν προέρχεται.

Εμείς ζητούμε την ασφάλεια των εργαζομένων που νυχθημερόν προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους σε ένα δύσκολο λειτούργημα και πόσο μάλλον σε περίοδο πανδημίας.

Επιφυλασσόμαστε πάντως νομίμου δικαιώματος μας.

agrinionews.gr