Χρήστες των social media δημοσιεύουν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες με ταμπέλες σε διάφορα σημεία του δήμου (Μεσολόγγι, Ευηνοχώρι), οι οποίες καλούν τα παιδιά να παίζουν χωρίς να ενοχλούν!

Πιο συγκεκριμένα, η πινακίδα αναφέρει: «Παίζουμε χωρίς να ενοχλούμε: Απαγορεύεται καθ’όλες τις ώρες του 24ωρου το ποδόσφαιρο στις πλατείες και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους». Μάλιστα, αναφέρεται και το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο είναι δημοσιευμένο από το 1996!

Κύμα αντίδρασης ξεσηκώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν τον Δήμο με ειρωνικά σχόλια.

Η απορία πολλών είναι εύλογη, για την “ανακάλυψη” μετά από τόσα χρόνια αυτού του ΦΕΚ (15/Β’/1996).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί και σε άλλους δήμους της χώρας, όπως ο δήμος Ν.Σμύρνης.

Ο κ. Νίκος Καραπάνος με ανάρτησή του στο facebook δήλωσε: “Για να λύσουμε κάθε παρεξήγηση μπήκε πινακίδα μετά από οχλήσεις κατοίκων και της ΕΛ.ΑΣ για το αυτονόητο !!! Κανένας δεν απαγόρεψε στα παιδάκια να παίξουν ό,τι πραγματικά επιθυμούν.Η πινακίδα μπήκε εκεί για να υπενθυμίζει σε εμάς τους γονείς να μαθαίνουμε τα παιδιά μας σεβασμό ,κατανόηση και μέτρο !!!και για να βλέπουν 18-20χρονοι κλπ ότι δεν μπορούν να παίζουν μπάλα, να κάνουν σούζες και να δοκιμάζουν τις εξατμίσεις τους στην πλατεία !στις 12 και στη 1μ.μ !!!!Τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων !!!”

etoliko.gr