Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τη Θέμις Μπαζάκα και τη Ταμίλα Κουλίεβα στο Μεσολόγγι.

Το Mega είναι το κανάλι που έχει επενδύσει περισσότερο από κάθε άλλο στη μυθοπλασία όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των σειρών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σκαριά.
Ανάμεσα στις σειρές που γυρίζονται αυτό τον καιρό με στόχο να τις δούμε στις οθόνες μας τη σεζόν που έρχεται είναι και η «Σκοτεινή θάλασσα», μια σειρά μυστηρίου με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ, την οποία υπογράφει ο πολυάσχολος Γρηγόρης Καραντινάκης, ο οποίος σκηνοθετεί παράλληλα την κινηματογραφική μεταφορά του «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η υπόθεση της σειράς:
Στο Μεσολόγγι μία κοπέλα εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει πίσω της ίχνη. Άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για δολοφονία, άλλοι υποστηρίζουν πως η κοπέλα αυτή έφυγε μακριά. Κανείς δε γνωρίζει την αλήθεια. Ούτε η οικογένειά της.

Η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της στον σύντροφο της κοπέλας, που θεωρείται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος. Τα στοιχεία, όμως, δεν είναι αρκετά για να τον οδηγήσουν στη φυλακή.
Όταν οι έρευνες ατονούν, ο νεαρός άνδρας εγκαταλείπει το Μεσολόγγι για το Παρίσι, όπου ελπίζει να αφήσει πίσω του το τραγικό παρελθόν.

Όμως, ο θάνατος του πατέρα του δύο χρόνια μετά από τη φυγή του, θα τον φέρει πίσω στο Μεσολόγγι, ενώπιον των φαντασμάτων που τον βασανίζουν.

Στη σειρά, πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Έλενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος.

Το σενάριο υπογράφουν οι Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης, Κωστής Σαμαράς.
Την παραγωγή της «Σκοτεινής Θάλασσας» έχει αναλάβει η εταιρία Pedio Productions που υπογράφει τις φετινές επιτυχημένες σειρές «Ήλιος» (ΑΝΤ1) και «Έξαψη» (ΜEGA).

ieidiseis.gr