Οι δραστηριότητες μας για μικρούς & μεγάλους

Τις επόμενες 2 εβδομάδες οι δραστηριότητες μας θα είναι αφιερωμένες στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους μας φίλους!!!!Πιο συγκεκριμένα, για ενήλικες θα πραγματοποιηθούν:

– την Παρασκευή 20 Αυγούστου – εργαστήριο κηροπλαστικής για ενήλικες.

– το Σάββατο 21 Αυγούστου – εργαστήριο αγγειοπλαστικής για ενήλικες.

Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν στις 18:30 και θα είναι διάρκειας 1ω 30λ.

Για τους μικρούς μας φίλους τώρα..

– το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 10:30 – messy play, αισθητηριακό & εκπαιδευτικό παιχνίδι που προστάζει ελευθερία. Για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. (Φορέστε στα παιδιά πρόχειρα ρούχα & καπέλο κι έχετε απαραιτήτως μαζί σας μια αλλαξιά.)

– το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 12:00 – εργαστήριο μαγειρικής για τα μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 12 έως και 18 ετών. Kατά τη διάρκεια του εργαστηρίου με αγνές πρώτες ύλες θα παρασκευάσουν και θα γευτούν ένα μεσογειακό πιάτο πλούσιο σε χρώματα, γεύσεις κι αρώματα.

Οι δραστηριότητες των παιδιών είναι διάρκειας 50λ.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε δραστηριότητα είναι 3.00€ , πλέον της τιμής του εισιτηρίου εισόδου.

Για τα μέλη του Κήπου και τα παιδιά τους τα εργαστήρια παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Για δηλώσεις συμμετοχής σε οποιαδήποτε δράση επιθυμείτε παρακαλώ πραγματοποιήστε online την κράτηση σας μέσα από την ιστοσελίδα του Κήπου https://www.zeliosgi.gr/appointments/.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προκράτηση θέσης. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

*Σε όλες τις δραστηριότητες είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

ΖΕΛΙΟΣ ΓΗ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ